Oliemættede flydespærringer

Absorberende flydespærringer, der er mættede med chokoladebrun olie fra udslippet i Den Mexicanske Golf, ligger onsdag på jorden i Port Fourchon i Louisiana.Wayne Keller fra havnemyndighederne i Grand Isle fører tilsyn med en del af arbejdet med at rense olieindsmurte strande på det nærliggende naturreservat på Elmer's Island ud for Grand Isle, hvor adgangen til strandene er blevet afskåret af højvande på grund af orkanen Alex.

5. juli 2010

Absorberende flydespærringer, der er mættede med chokoladebrun olie fra udslippet i Den Mexicanske Golf, ligger onsdag på jorden i Port Fourchon i Louisiana.

Wayne Keller fra havnemyndighederne i Grand Isle fører tilsyn med en del af arbejdet med at rense olieindsmurte strande på det nærliggende naturreservat på Elmer's Island ud for Grand Isle, hvor adgangen til strandene er blevet afskåret af højvande på grund af orkanen Alex.

“Vi kan ikke bremse det. Vi kan ikke sende overfladesugere ud, flydespærringerne duer ikke i den høje søgang. Det er noget værre svineri lige nu. De største bræmmer, vi endnu har set, flyder ude på vandet”.

Måske er du interesseret i ...

Læs også