Olieindsmurt rigning

Olieindsmurte bomme og rigning hænger på L M, et fartøj, der er ejet af den lokale Adolph Delatte. Båden ligger onsdag i Bobby Lynn's Marina i nærheden af Port Fouchon i Louisiana.Den “største bekymring” er, hvad der sker, hvis en kommende orkan sætter direkte kurs mod Louisiana, siger Brennan Matherne, der er kommunikationsansat i Lafourche Parish.“Vi kan se, hvad en orkan, der passerer 1300 km fra os, kan ,” siger Brennan Matherne på den vindblæste Fourchon Beach, der normalt er fyldt med lystfiskere og campister på denne tid af året.

5. juli 2010

Olieindsmurte bomme og rigning hænger på L M, et fartøj, der er ejet af den lokale Adolph Delatte. Båden ligger onsdag i Bobby Lynn's Marina i nærheden af Port Fouchon i Louisiana.

Den “største bekymring” er, hvad der sker, hvis en kommende orkan sætter direkte kurs mod Louisiana, siger Brennan Matherne, der er kommunikationsansat i Lafourche Parish.

“Vi kan se, hvad en orkan, der passerer 1300 km fra os, kan ,” siger Brennan Matherne på den vindblæste Fourchon Beach, der normalt er fyldt med lystfiskere og campister på denne tid af året.

“Man kan forestille sig, hvilken virkning det vil have, hvis den kommer nærmere,” siger han.

Måske er du interesseret i ...

Læs også