Mattias Klum og regnskovens rigdom

Se galleriet med billeder fra regnskovens enestående natur og dyreliv. Fotograf Mattias Klum retter opmærksomhed på den ubeskårede natur og går helt tæt på for at vise de truede miljøer og dyrearter.

30. oktober 2015

National Geographics anerkendte fotograf Mattias Klum tager en med på en følelsesmæssig rejse. Han fortæller, at en af drivkrafterne bag hans arbejde er at skabe opmærksomhed om problemer, som han mener, vi er nødt til at tage os af.

Galleriet ovenfor bevidner Mattias Klums lidenskab for naturbevaring og dyreliv. Gennem hans kameralinse tager vi med på en rejse til regnskove, der huser truede dyr og er blevet ryddet til fordel for oliepalmeplantager – på trods af, at truede dyr lever og opholder sig i disse skove.

Bag om fotografen Mattias Klum Mattias Klum blev født i Sverige i 1968 – allerede i 1986 begyndte han som freelance-fotograf, og hans arbejde har været publiceret i mange internationale medier.

Mattias Klum er en verdenskendt fotograf, og han specialiserer sig i at portrættere og fortolke truede miljøer, dyrearter og kulturer. Derudover har han lavet film siden 1994. Han har fotograferet for National Geographic siden 1997, hvor han også støtter op om National Geographics mission-programmer rettet mod kritisk biodiversitet og vigtige debatter.

Mattias Klum indgår i globalt anerkendte organisationsnetværk for at øge opmærksomheden og støtten til de vigtige miljømæssige, bæredygtige og humanitære initiativer.

Han er en af National Geographics mest hyldte talere – han leverer et inspirerende og underholdende program med budskaber, der giver genklang og opmuntrer verden til at tage vare på jorden.

Fakta om Mattias Klum

Læs mere på: www.Mattiasklum.com

Måske er du interesseret i ...

Læs også