voldsom sex - sex i dyreriget
penisfægteri

En garde! Fladorme afgør kønsrolleren med en rask duel på sylespidse penisser (den hvide tap på billedet). Taberen er den, som først bliver gennemboret, og prisen er at blive befrugtet og lægge krop til en udmarvende ægproduktion. Faldormen kan dog sammenlignes med en kærlig numseklapper i forhold til de 5 voldelige elskere nedenfor. 

© Secret Sea Visions/Getty Images

Dyrerigets 5 voldeligste elskere

Bløde forspil og nusseri er spildt på dyreverdenens hårdeste sexgalninge. Her skal smerte – og i nogle tilfælde død – til, før de kan komme i stødet og videreføre generne.

5. oktober 2017 af Jonas Grosen Meldal // Illustreret Videnskab

1. Pungdyr knalder sig ihjel

voldsom sex - dyresex pungdyr
© Natural Vision


Pungdyret Antechinus ser sødt og uskyldigt ud, men under den pelsede overflade lurer en sex-galning. I parringssæsonen er hannen fyldt med testosteron og parrer hensynsløst hunnerne, så de efterlades med hævet hals og åbne kødsår.

Men vildskaben tærer mest af alt på ham. Efter et par ugers sexrus har ekstreme stress- og testosteron-niveauer ødelagt nyrer og immunforsvar, og han falder død om. 

2. Penis knækker af

voldsom sex - drone og dronning
© Alamy/Image Select

I bikuben er dronens eneste opgave at parre dronningen. Men samlejet med Hendes Majestæt er en smertefuld oplevelse.

Netop som hannen når sit klimaks, falder han bagover. Den modhagefyldte penis sidder dog stadig fast i dronningen og flås ud af dronen, som dør af sine kvæstelser.

voldsom sex - biens penis
© Powered And Syred/SPL Av for h......

Biens penis er udstyret med kraftige modhager og knækker af som en smertefuld afrunding på samlejet. 

3. Dominatrix med tentakler

voldsom sex - dominatrix
© Shutterstock

Hos blæksprutten Tremoctopus violaceus vejer hunnene op mod 40.000 gange så meget som den spinkle han. Under parringen omklamrer hun ham med sine fangarme og kvæler langsomt livet ud af ham. 

4. Sexpile svækker partner

voldsom sex - sexpile
© Steve Downer/Ardea.com Fejlskud

Sneglen til venstre har skudt sin sexpil mod partneren, men skuddet preller af. I stedet ligger den hvide ammunition ved siden af sneglen til højre. 

Sexlystne snegle risikerer at blive gennemboret af en spids pil under forspillet. Pilen reducerer både sneglens levetid og ægproduktion, men baner samtidig vej for sæden.

Normalt er snegle temmeligt promiskuøse, men bliver de først ramt af amors pil, svinder lysten til at finde nye sexpartnere. 

5. Hun dolkes med sylespids penis

voldsom sex - traumatisk insemination
© Rickard Ignell, Swedish University of Agricultural Sciences Gennemboret

Sengelushannen dolker sin sexpartner et vilkårligt sted i skjoldet. Teknikken kaldes meget malerisk "traumatisk insemination". Når hannen har sprøjtet sin sæd ind i hunnens krop, finder sædcellerne selv vej til æggene.

Sengelusen spilder ikke tid på kurtisering, forspil eller at finde hunnens kønsåbning. I stedet jager han sin knivskarpe penis gennem hendes skjold et vilkårligt sted og skyder sæden ind i hende.

Måske er du interesseret i ...

Læs også