Abe adopterer forladt hundehvalp

I Indien har en rhesusabe taget en forældreløs hundehvalp under sine vinger. Se de skønne billeder af det umage par, der har taget dyreelskere med storm.

27. januar 2016 af Andreas Ebbesen Jensen

Det er ikke kun os mennesker, der bliver varme om hjertet, når vi kommer i nærheden af hundehvalpe.

I det sydlige Indien har en rhesusabe adopteret en forladt hundehvalp - og ifølge indbyggerne i byen Erode, hvor de to holder til, er det umage makkerpar uadskillelige.

“Alle, der har set dem, taler om deres stærke, gensidige kærlighed til hinanden og beskriver båndet mellem dem, som noget af det mest omsorgsfulde, de nogensinde har set”, siger Sasi Kumar, der selv har set den lille familie på tæt hold, til det indiske nyhedssite Zee News.

Hundehvalp fodres med vindruer

Som man kan se i billedgalleriet øverst i artiklen, gør aben alt for at tage vare sin nye “baby”.

Ud over at sørge for, at hundehvalpen får sin daglige mælk, fodrer den også det lille kræ med vindruer, giver den bad og beskytter den mod potentielle fjender.

Er skilsmissen nær?

Det er stadig et mysterium, hvordan det kærlige bånd mellem de to dyreracer er opstået. Det kan dog skyldes, at aben har mistet sin egen unge, og derfor har kastet sin moderlige kærlighed på den lille hundehvalp.

Selvom aben og hundehvalpen ser ud til at nyde livet i hinandens selskab, er det ikke sikkert, at de får lov til at blive sammen.

Borgerne i byen Erode er bange for, at myndighederne vurderer, at aben ikke kan tage vare på sin nye “baby” og derfor vil adskille de to.

Vi krydser fingre for, at det sødeste dyrepar siden 'Lady & Vagabonden' får lov til at være en familie lidt længere endnu.

Måske er du interesseret i ...

Læs også